Угода конфіденційності

1. Ця Угода є договором приєднання, використання Користувачем Сервісу 'Жителі' свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю та підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.

2. Під час користування Користувачем Сервісом Жителі здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:

2.1 даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм сервісу, так і у процесі користування сервісом;

2.2 файли cookie;

2.3 ір-адреси;

2.4 параметри та налаштування інтернет-браузерів.

3. Сервіс включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сервісом, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісу. Строк зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісу, а також три наступних роки після закриття аккаунту на відповідному Сервісі та закінчення користування Користувачем послугами Сервісу.

4. Сервіс здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, що час від часу необхідні для належного надання послуг Сервісу).

5. Сервіс використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.

6. Під час користування Користувачем Сервісами, на інтернет-сторінках Сервісів можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у пунктах 2.2, 2.3 та 2.4 даної Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:

6.1 системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (наприклад, лічильники LiveInternet, Google Analytics тощо);

6.2 соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);

6.3 системи банеропоказів (наприклад, AdRiver тощо);

6.4 інші ресурси.

7. Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

8. Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сервісу. Сервіс приймає усіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача, зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, що міститься у охоронюваних приміщеннях із обмеженим доступом.

9. Сервіс має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за адресою www.zyteli.com/auth/privacy і будуть обов'язковими для Користувача через 10 днів від дня такої публікації.